torsdag 13 september 2018

Har du druckit upp mina linser?!

Glömde en lite rolig detalj till föregående inlägg, läs det först :)

Även om J ordnade den bästa fördelsedagen ever så var det kanske en grej som hade kunnat planeras lite bättre. Han hintade ju till mig redan i helgen att vi kanske skulle åka bort varpå jag bad honom att i så fall ta med mina toalettartiklar, typ sminkborttagning, rengöring och framförallt linsvätska och linsfodral då jag inte kan sova med mina linser. Men icke, det hade han inte med sig så när det var dags att sova fick jag helt enkelt sova i mitt smink samt lägga mina linser i vatten i varsitt dricksglas istället (har olika styrka på dem). Problemet var bara att när jag vaknade nästa morgon var det ena glaset tomt. Jag fattade ingenting först, grävde runt i glaset, kollade på bänken där det stod om jag råkat tappa ut linsen bredvid men sen insåg jag det. Kunde knappt hålla mig för skratt när jag ropade på J och frågade om han möjligtvis druckit upp vattnet med min lins i. Tystnaden från honom sa allt.

Fick sitta på frukosten sen och blunda med ena ögat för att jag skulle se vad jag åt. Får väl vara tacksam att han bara drack upp den ena linsen i alla fall :) På något sätt sammanfattar det min J så bra. Han är ingen som planerar eller har koll på var grejer är och även om det kan vara nog så irriterande så kan det ju också ibland bli väldigt väldigt roligt.

2 kommentarer:

  1. hahahaha drack han upp din ena lins?! så jäkla kul! Låter förresten som en helt magisk födelsedag. :)

    SvaraRadera

Livsstecken

Tiden flyger iväg, jag hänger inte med. Har aldrig varit med om en månad som gått så här fort. Började mitt nya jobb för en månad sen och de...