torsdag 13 juni 2019

Nu är det på riktigt

Nu är det på riktigt säger en kollega när jag kommer tillbaka till jobbet efter att ha skrivit på alla papper hos mäklaren. Snart har du en ring på fingret och en bulle i ugnen fortsätter hon och nej riktigt så snabbt kommer det inte gå men visst blir det mer allvar av vår relation nu när jag och J köpt vårt första gemensamma boende tillsammans. Och det känns helt fantastiskt! Dels  att vi fick tag på en sån himla fin lägenhet med allt vi önskade oss men framförallt att vi har det så bra och är redo att ta det här steget tillsammans.

Långhelgen förra veckan kommer jag minnas länge, vi var i Stockholm för att fira J:s kompis som fyllde 30 år och stannade sen kvar hos min mamma och passade på att göra en massa roliga saker bara jag och J. Vi åt så god mat, promenerade runt i ett fantastiskt grönt och fint Stockholm och pratade och resonerade fram och tillbaka om lägenheten men också om vår framtid, våra mål och önskningar för livet. Vi kom närmare varandra och det gjorde att jag var så säker på beslutet. Känner mig nykär och så så lycklig efter den här veckan.

2 kommentarer:

 1. (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist - Stava för att få tillbaka ditt ex
  återställa kärleksförhållande mot rygg
  förena bruten
  magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
  sluta skilsmässa
  Älskar stava för att undvika att fuska par
  Älskar stava för att stoppa uppdelningen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera

Livsstecken

Tiden flyger iväg, jag hänger inte med. Har aldrig varit med om en månad som gått så här fort. Började mitt nya jobb för en månad sen och de...