onsdag 10 juli 2019

Nedräkning

Två dagar kvar tills jag går på semester och även slutar helt på jobbet som jag egentligen redan lämnat i sinnet för flera månader sen. Uppsägningstiden har känts otroligt lång i och med att rekryteringen höll på så länge och för att cheferna kom överens om att det var bättre att jag började på nya jobbet efter min semester. Det ska bli så otroligt skönt att sluta för nu är jag så uttråkad att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till. Läser böcker, sitter på Pinterest och planerar nya lägenheten, hjälper lillebror med CV men får ändå räkna minuterna tills jag får gå hem för arbetet räcker inte till så här på sommaren. Känns inte klokt att man ska behöva sitta och uggla på ett jobb i tre månader bara för att men så har det varit, hellre att jag sitter här och kan ta tag i de få ärenden som kommer in än att jag hade slutat i förtid eftersom de vet att det inte går att rekrytera någon ny. Suck.

Men om 16 arbetstimmar är jag fri och fy tusan så underbart det känns! Ser framemot att kunna sova ut på morgonen, ta dagen som den kommer och förhoppningsvis njuta av sol och bad. Blir det regniga dagar känns det också okej, för jag och J skulle verkligen behöva åka och titta på möbler och dekoration till lägenheten. Andra semesterveckan åker vi upp till Js stuga i Västernorrland och jag nästan hoppas på blandat väder så att vi kan åka omkring och utforska loppisar utan ångesten över att missa bad som jag annars lätt känner. Äntligen semester!

3 kommentarer:

 1. Fy, jag avskyr att sitta av tid på jobbet! Det känns så vansinnigt meningslöst! Jag har lite side-business som jag i bland kan ägna mig åt, men annars blir det typ korsord, sommarprat och internet. Ovärdig tid liksom :-(. Hoppas du har en härlig ledighet! Hälsningar Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta mitt sena svar, har varit helt frånkopplad under semestern skönt nog ;) Visst är det meningslöst! Nu har jag börjat på mitt nya jobb med intro som går lite i stötar men då kan jag åtminstone gå hem om det inte finns något att göra så det är skönt :) Hoppas du har/har haft en underbar ledighet du med!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera

Livsstecken

Tiden flyger iväg, jag hänger inte med. Har aldrig varit med om en månad som gått så här fort. Började mitt nya jobb för en månad sen och de...