fredag 22 september 2017

Livet rullar på

Nu är jag verkligen inne i höstlunken, vardagen rullar på utan förskoning. Men jag tycker det är rätt skönt, mår bra just nu och försöker njuta av det som är. Har smsat mycket med vännen som jag gjorde besviken och det känns som vi lagt det som skedde bakom oss, tacksam för det.

Träffade J igår och det var fortsatt bra, lagade mat hemma hos honom och hade riktigt bra sex. Är så lättad över att det fungerar med honom, har egentligen inte haft bra sex sedan det tog slut med mitt ex för över ett år sen. Är svårt att få det att fungera på en gång med någon man bara dejtar och jag har ständigt rädslan för att det är den enda en kille är ute efter. Inget fel med det men jobbigt när jag själv är ute efter något mer och varit tydlig med det från första början.

Minns att jag var nojig med J, vi hade ju sex "redan" efter andra dejten (både första och andra dejten höll ju på i typ 10 timmar dock så kändes som mycket mer) och jag var övertygad om att jahapp det var bara det han ville ha, nu kommer han aldrig höra av sig igen. Skönt att bli motbevisad ibland.

Är nog faktiskt en lite mer hoppfull Amanda som skriver detta, kanske kan det bli något bra med denna J? Jag är fortfarande ordentligt bränd av tidigare erfarenheter och en viss osäkerhet finns ju såklart, men jag vågar njuta lite också. Speciellt en dag som denna när vi hade en mysig gårdag och redan bestämt att vi ska ses imorgon igen. Underbart tydligt för ett planeringsfreak som jag!

1 kommentar:

Livsstecken

Tiden flyger iväg, jag hänger inte med. Har aldrig varit med om en månad som gått så här fort. Började mitt nya jobb för en månad sen och de...