måndag 1 januari 2018

Nytt år, ny pojkvän

Nu sitter jag på det där nattåget, även om klockan inte riktigt är 3 ännu. Haft ett bra nyår med 3 härliga tjejkompisar men löjligt nog är det någon annan som lockar. Igår så frågade jag till sist J om han ville bli min pojkvän, efter en väldigt mysig middag och kväll tillsammans. Och ja, det ville han, så nu har jag alltså en pojkvän igen.

Känner mig så pirrig och glad, det är nästan fjantigt alltså. Ändå känns det väldigt annorlunda. Som jag skrivit om många gånger på bloggen är det inte den där passionen eller huvudlösa förälskelsen utan något mycket tryggare som vuxit fram. Samtidigt skulle jag ljuga om jag påstod att jag kände mig helt säker, att det inte finns några tvivel på att vi kommer hålla. Det gör jag inte, men jag är i alla fall helt säker på att det är J jag vill vara med just nu och det känns riktigt riktigt bra.

4 kommentarer:

  1. grattis, det låter jättefint! och man kan ju aldrig veta om nåt är helt rätt eller så. känns det bra, då är det bra :)

    SvaraRadera
  2. Fint så! Heja er och 2018 :)

    SvaraRadera

Livsstecken

Tiden flyger iväg, jag hänger inte med. Har aldrig varit med om en månad som gått så här fort. Började mitt nya jobb för en månad sen och de...