torsdag 15 mars 2018

Jag är så kär

De senaste veckorna har jag känt det tydligt. Jag är så kär i J. Jag tänker på honom hela tiden och så fort vi sagt hej då och skiljts åt längtar jag efter honom. Den här veckan har vi båda varit sjuka och behövt ställa in våra tänkta träffar och även om jag vet att vi snart ses igen har det känts nästan outhärdligt att inte få umgås med honom.

Ibland svävar jag iväg i tankarna, drömmer om att vi ska köpa en lägenhet tillsammans i det nya huset som ska byggas i mitt område, planerar semestrar i mitt huvud inte bara till sommaren utan till nästa vinter. Samtidigt är jag glad över att jag känner mig så trygg i detta nu. Jag saknar honom, men jag är inte orolig för att han ska försvinna och det är en otrolig skillnad.

Nästa vecka ska vi åka till min pappa så att de får träffas för första gången och det känns stort och fint. Jag vill att han ska få uppleva alla delar av mitt liv nu och jag längtar efter att få upptäcka ännu fler av hans.

Tänka sig vad underbart det är att få vara kär igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Livsstecken

Tiden flyger iväg, jag hänger inte med. Har aldrig varit med om en månad som gått så här fort. Började mitt nya jobb för en månad sen och de...